Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

jour natt suger!!!

Var förbi jobbet för att få tillbaka lite pengar som jag la ut när vi var på resa med boendet till Sundsvall å Gatufesten. På jobbet har livet rulla vidare fast man inte varit där, har utbildning på onsdag, ska bli trevligt att träffa mina jobbarpolare igen.

Tänk vad man spenderar mycke tid på jobbet i sitt liv….. GRATIS!! Ja nu jobbar ju jag på ett boende inom handikapp. Vi har jour natt på mitt jobb vilket innebär att vi får betalt för varannan timme mellan 23-07 kan verka ok med tanke på att man sover oftas mellan 24- 06:30.

Men om någon av våra brukare är vaken och behöver hjälp vilket händer så får vi inget extra betalt. så tex en brukar får magsjuka och vi måste hjälpa denne med ALLT hela natten får vi inget extra. Ja ni fattar.

Nu har vi arbetsuppgifter mellan 05:30-07:00 oxå, men vi får inget betalt då eftersom det tydligen är påbörjande arbetstid…. 

Så de innebär att vi kommer att få sova mellan 24-05:30……. Ingen roligt alls!!! Och inte tänker jag godta det heller!!!! Vaken natt bode det bli eller så får jag nog byta jobb för man kan ju inte ha ett jobb som man måste sova igen sov tid på dagen när man har journatt… Har man journatt innebärd det i min värld att man ska vara utvilad och kunna göra saker på dagen!!!!!! 

Ja å klart så ska jag bjuda på en bild från Sundsvallstrippen på mina älskade normalstörda arbetskamrater Malin & Issa

Kunde inte haft bättre sällskap på den resan!!

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.