Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Utränsning av meandikläder

Idag har vi varit på upprop i klass 1b på marieberg skolan men Cornelia. Sen gick vi över till förskolan älgen för inskolning av Theodor.

Känns sådär att inte va kvar på Varglyan, de hade vart lättare eftersom de känner honom redan, ja jag tänkte eftersom han inte pratat å de tjatar om hur stor å stark han är hela tiden. JA vi vet att våra barn är stora och långa, JA vi vet redan att de är starka. (jag åt ju tydligen anabola när jag ammade dem 😉 )

Men men de blir nog bra de med i slutänden…..

Nu håller jag på att lägga ut annonser på tradera har en hel påse med Meandi kläder som bara tar plats å det är ju bättre att de används istället för att ligga här hemma.

 

Om de är någon som stör sig på att jag stavar fel ibland så kan jag trösta er med att jag inte gör det med flit utan jag är Dyslektiker. Men ser de här bloggande som en träningsredskap till att bli bättre på meningsuppbyggnad och stava.

Bjuder på en härlig familjebild AL familjen Brönemyr

Etiketter:

En kommentar

  1. Madde J

    Strunt i stavningen det är väl inte alls viktigt i en blogg, skriv på du! Jag gillar att läsa det du skriver! Förresten, visste du inte att anabola steroider var farliga då du ammande? 😉 haha, skämt åsido, dina barn är ju jättefina som de är sötnos! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.