Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

I dag har jag hjälpt Marie att hitta guld….

Från mobilen

I dag har jag hjälpt Marie att hitta guld. Vi gick på rätt nya marker för mej och jag skulle tro att de finns betydligt fler ställen än vad vi hitta. Marie har inte varit någon svamp tjej men nu lär hon ju bli fast.. Vi hitta även ett rätt bra Trattis ställe. Å de är Maries ställen nu. De är ett trevligt sätt att umgås man hinner surrar en hel del.

2 kommentarer

  1. Marie

    Ja Cilla, tack för idag! De var jätte trevligt! Och som du sa så är jag hooked…. Redan planerat att jag ska ut med min mor i helgen 😉 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.