Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Har inte nån lust att skriva då jag vet att…

Från mobilen

Har inte nån lust att skriva då jag vet att vissa ”övervakar” min blogg. Skrev nått tidigare att jag hatar journätter och nu vet jag att man inte får skriva nått negativt om kommunen….. Man borde ha lärt sig att va tyst MEN de är ju Cilla i ett nötskal att prata högt och om ALLT. Men Aldrig om jobbet eller kommunen här. Då kan man ju fundera runt han som styr våran stad som oxå jobbar i kommunen han säger vad han tycker och tänker kanske inte det smartaste ibland men han står ju för det. Får han tillsägelse av sin chef kan man undra…. Nu Dallas!!

2 kommentarer

  1. Lillan

    Ja visst är det kul att man inte får tycka vad man vill??
    Och du det finns en anldening att jag lösenordsskyddade min blogg.. Trist javisst! Men nu kan jag släppa in de jag vet skiter i vad jag skriver 😉
    Vill du titta in maila mig så får du lösen
    kram på rej

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.