Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Falsk krupp

Idag vaknade Cornelia av ett Falsk kruppanfall…. Tycker att det borde växa bort snart. Hon är ju ändå 7 år och har kroppen som en 11-12 åring. Hon tyckte som vanligt att det va assjobbigt att inte kunna andas som vanligt, så det va på med filt och ut på ballkongen och ta lite medicin.

Jag som hade tänkt att hjälpa svärmor att börja flytta det blev inget av. Känns ju trist att inte kunna hjälpa till!

Så idag blir det att börja märka saker inför loppisen i vännäs. Eller rättare sagt är det Hyresrättensdag i Vännäs vid konsum på Lördag mellan 11-15. Så alla som är i närheten av Vännäs kom dit, man behöver ju inte bo i lägenhet, man kanske äger ett hus men har barnet som bor i lägenhet eller har någon vän som bor i lägenhet. Det kommer att finnas

Ansiktsmålning, ponnyridning, hoppborg och fika, sen finns det tävlingar och man kan köpa hamburgare, popcorn och sockervadd för en billig Peng. Så vi hoppas på kalasväder och att just DU kommer dit 🙂

 

Är fortfarande irriterad över samtalet igår!

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Sven.

    Googla på ”oleum basileum” så hittar du mycket info.
    Själv har jag vid enstaka tillfällen fått andnöd så tårarna runnit, då har det hjälpt med ett par droppar på en sockerbit (hällst rörsocker det smälter sakta).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.