Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Järnäshalvön saknar man redan. Nu är det…

Från mobilen

Järnäshalvön saknar man redan. Nu är det 8 månader tills vi kommer att flytta ut igen…. Vi bor ju rätt bra här på solsidan på Marieberg men Brönet är ju Brönet!! Denna sommar har verkligen rusat iväg känns som vi knappt varit lediga än fast vi varit lediga sen midsommar. Men det har varit så mycket sorg i vår familj och vi har haft mycket att tänkt på……. Å inte är det slut än. Har som sagt funderat på nytt jobb, fast vad vet jag inte ännu. Eller ska jag gå ner i tid å plugga på sidan. Psykologi skulle jag vilja läsa. Bara nån enskild kurs i första läget. Skulle ju passa bra nu när vi får önskeschema att läsa vid sidan. Skulle ju va bra att öka sin kunskap. Ja mycket funderingar man har. Men jag är ju livrädd att jag ska bli lika slut i kropp och hjärna som jag va i våras! De va verkligen läskigt att inte ha nått närminne och känslorna låg verkligen utan på min kropp hela tiden. Otroligt läskigt att inte kunna kontrollera sig själv! Ha en trevlig kväll!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.