Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Begraviningen på cattis

I fredags va jag på min gamla klasskamrat cattis begravning, oj så sorgligt det va!! Man fick ont i hjärtat att se hennes nära och kära så otroligt ledsna!!

De va nog den finaste begravningen jag varit på och tyngsta. Fy vad jag ångrar att vi inte tog ta i att träffas, när prästen pratade om dej Cattis så var de samma härliga omtänksamma person som jag nästan alltid hängde med i Gräsmyr. Ja jag hoppas verkligen att jag slipper begrava mina barn under min livstid!! Jag och Cornelia var förbi din grav där din kropp ligger, för din själ har deffenetivt gått vidare så god som den va!

Du ligger på en otroligt fin plats & så otroligt mycket blommor som folk hade kommit med. Ja att du va en fantastinsk människa är det ingen som kan ta miste på.

Jag hoppas det är ok att jag lägger ut en bild på din krans från klassen, det va ju så många som missade din begravning. Vi ses cattis!! 

 

 

Ett stort tack till min gamla klasskamarat Malin Selanders och hennes syster Jenny som gjorde blomsteruppsättningen & för att du Jenny gjorde allt så lätt  för mig  jag är evigt tacksam!

 

 

2 kommentarer

  1. Malin Selander

    Väldigt bra initiativ Cecilia!! Jag är så glad att hag blev tillfrågad att vara med, trots att jag bor så långt bort. Kram m

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.