Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Ullared

Ska tydligen till Ullared med Fru Hörnqvist, det ser jag verkligen fram imot. Så nu gäller det att hålla i börsen så mycket som möjligt fram till den 25/10 🙂 Lär ju bli lite drygt att sitta så länge men får väl ta med kortlek, bok å kudde så klarar man väl resan.

Vi har pratat om att köpa ett Nintendo DS till barnen så de får man väl passa på att köpa när man åker dit ja även alla julklapparna tänkte jag försöka shoppa. Vi åker med Abramssons buss så de är bara att boka å hänga med.

Idag är jag lagom stel i mina ben sen träningen igår. Stepstyrka är verkligen hur jobbigt som helst när man är otränad som jag är just nu. Men då blir det ju bara lättare å roligare iof.

Hade tänkt träna ikväll men Sari vill gå till skogen å plocka pepparriska och jag hitta ett ställe igår med sånna men va lite osäker om de va sånna så jag lät bli att plocka.

I morgon ska Alfahannen träna med Huskies. Jag hoppas de inte tar helt dödö på honom så han kan träna igen på torsdag, som tur va är jag ledig tisdag och torsdag kväll. 🙂

Jag ser att de är rätt många som börjat titta in på min blogg det är ju supertrevligt, men om ni gillar de ni läser så glöm inte att gilla 😉

Ha en bra dag så kanske det kommer lite svampbilder ikväll

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.