Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Barn är fantastiska….

Men under nattetid är de inte det. Jag är så otroligt less på att vakna varje natt, Ja varje natt!!!!!

Hur gör ni män för att INTE vakna eller är det bara min karl som låssas sover?? Men som tur var så somna Cornelia om på morgonen efter T killarna hade gått till förskola och jobb så då gick jag oxå ner och la mej, så nu är jag utvilad.

Men jag är impad över min mor som har 6 barn med samme man , min far alltså.  De är utsprida mellan åren 1968-1990 nä ingen sladdis, de är som tre kullar först 68. 69 sen är (jag) 78, 80 sen syrrorna 87 & 90, ganska smart för hon behövde ju bara ta hand om de två första sen va vi barnvakt åt varandra hahaha!

Nä men jag tänkte hon måste ju aldrig ha sovit eller enligt henne så sov vi ju mellan 18-08 men jag tror nog mor har förskönat (GLÖMT) hur det var. För min far har jag väldigt svårt att se att han gick upp på natten när vi va ledsna. Jag kommer så väl ihåg när vi fortfarande bodde i Gammhuset när man kom ner till mamma och pappa för man inte kunde sova, kallt va det att gå trappen ner helst på vintern men ner till mamma skulle man å hon svarade (hahaha skrattar bara jag tänker på det) räkna bilar som kör efter en rallybana……   Är uppvuxen i en folkrace familj behöver väl inte säga mer… 

Ja en av mina bröder är rätt duktig på att prata i sömn men jag tror nog att han ärvt det av vår mor, för jag kom ihåg nån gång jag kom hem från nått högstadie disco och väkte mamma (som jag alltid gjorde och sa att jag va hemma) Då sa mamma. Skynda dej ta godiset de ligger under sängen, du vet ju hur dina syskon är hehehe…. Ja å nu pratar både min Alfahanne  och dotter i sömn jag kanske dras till dem.

I dag blir det att ladda för ett arbetspass skulle visst ha med träningskläderna, lät som om de skulle bli powerbox, jag lär ju dö!!!!!!! Får hoppas de blir en lugn natt på jobbet.

Peace out!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.