Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Politiker välkommen till mitt jobb

Jag har mitt första möte i det nya bemanningssystemet på jobbet idag. Bemmana rätt. Som vanligt är jag skeptisk till sånna här saker 😉 Jag kan inte förstå hur de ska få hop alla scheman i umeå kommun utan att ha vikarier på raderna.

Jag menar vi har just nu helglöp (vikarier tex studenter) som har en helg i måndnaden. Det är 12-18 på lördagar och 9-20 på söndagar. Vem är tanken ska fylla dem senare… Vi eller, mer helg då dör jag!!! Just nu jobbar vi 3 av 7 vilket är mycket tid borta från familjen.

När vi jobbar helg har vi rätt tunga helger det är mycket tid borta från familjen. Den värsta är fre 14-22, lör 9-23 sön 16-09 dagen efter….. Den lätta är fredag 14-23 lördag 12-11 dagen efter. Och den är tung nog, ska vi då klämma in en extra helg så vi jobbar 3 av 6 så blir varken jag eller familjen glad.

Så till politikerna som sitter och bestämmer saker, tänk va dåligt jobb vi gör om vi jämt är trötta och ledsna att vi får så lite tid med familjen. Ja visst kan jag byta jobb men tänk om ALLA gör det, å jag älskar att jobba med människor jag kan utveckla och stödja i deras vardag. Nästa gång ni ska komma på nått nytt fråga oss på golvet, eller varför inte kom och hälsa på 🙂 Jag skulle gärna visa er runt och ha med er ett av mina arbetspass 🙂

 

Bjuder på  ett av de bästa med mitt jobb. friheten 🙂

(på resa i Sundsvall med boendet.)  

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.