Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Han är dö….

Sitter vid datorn å stirrar, kan inte fatta att de va jag som skrev inlägget om min pappa igår. Vill att de ska va nån annan!!! Fy ändå!!! Jag som aldrig brukar ha några problem att sova har verkligen legat å grubblat i natt. Det är ju tur att TV funkar dygnets alla timmar.

Känns skönt att det är fullt upp idag.

Theodor ska fota sig på dagis, C ska till läkaren och i kväll tänkte jag gå till Vanlijdrömmen och kika på De Riktiga sikta mot stjärnorna. Ska hejja på Lotta Engberg och Sean Banan.

Kan inte sluta tänka på att min mamma förlorat sin livskamrat 42 år har de varit gifta och ihop 46år… (tror jag) Fy ändå!!

 

 

En kram bild när Pappa kramar mej som just nybliven fru Brönemyr!!

Ta hand om varandra Extra mycket idag!!

8 kommentarer

  1. Daniel

    Själv kan jag inte fatta att du skriver som en fjortis. Det är nästan omöjligt att läsa vad du skriver eftersom ditt språk är så uselt.

  2. Cecilia Brönemyr

    Svar till Daniel (2012-10-18 11:53)
    Hoppas du aldrig mer läser min blogg då eftersom du verkar störa dig på att jag är DYSLEKTIKER och i SORG!!! Tänk va bra att det finns idioter som dig!!! NOT!!!

  3. jocke

    Ja du bäste Daniel. Att i detta läget som du tar upp min systers skrivproblem gör mig oerhört rädd att överhuvud taget gå ut. Att det finns riktigt känslokalla stor satans idioter ute på våra gator de e nog aningens värre än min systers problem med stavningen. Sök hjälp få en diagnos!

  4. Thomas Brönemyr

    Daniel: Är du helt utan hjärta? Eller har bara en väldigt disfungerande hjärna? Hur kan du skriva en sådan kommentar, angående språkbruk till en människa som precis mist sin far. Helt oväntat och chockartat. Inte ens en psykopat skulle skriva en sådan kommentar som du gjort. Så Daniel, Hoppa in i din bur igen. Stäng igen grinden till buren, och kom aldrig ut där i från igen. IDIOT!!!

  5. Marie

    Hmm… Daniel ditt våp! Puttar du omkull rullstolsburna människor också och skrattar för att dom inte tar sig upp utan assistans?! Helt jävla otroligt att du bara kommer med en sån kommentar, till en för dig okänd människa, när hon är i sorg för att hennes älskade far just gått bort! Idiot!!

    Cecilia, jag känner med dig gumman och att få känna dig är en vinst för mig. Kramar ♥♥

  6. Cecilia Brönemyr

    Svar till Marie (2012-10-18 22:25)
    Tack Marie!!! Inte lätt för en Idiot som Daniel… Men det är nätets baksida att man är ”tuff ” och vågar säga vad man tycker… Fast i det riktiga livet pissar de ner sig när man säger nått!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.