Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Min galna far

2 dagar har gått sedan pappa dog. Gårdagen va tung men det känns ändå lättare nu, visst gråter man mest hela tiden och funderar hit och dit. Men som tur är så har jag 5 syskon som hjälper mej att bearbeta detta och jag hjälper dem förstås..

 

Min pappa kunde alltid bjuda på sig djälv och hade väldigt nära till humor å skratt. Det är väl ett släktdrag haha kan jag tänka mej.

 

.

Många sjuka historier har han berättat i sina dagar. Jag minns en historia han berätta om honom å hans kusin Roine i sina ungdoms dagar….

De va ute och åkte raggarbil tillsammans pappa hade väl drukit lite för mycket och så sa de andra att nu när vi kommer till stan blir det gott med en korv… Korv hörde pappa och öppna dörren å trilla ut….

haha ja tur att inte bilarna gick lika fort som idag på den tiden.

 

(jag & Pappa)

Pappa Kennet har alltid gillat barn, det spelar ingen roll om det var hans egna eller någon annans barn, han jobbade ett tag på dagiset i Gräsmyr när han blev sjuk på 90 talet, då va han lycklig å säkert barnen oxå, för han tog med dem till skogen å plocka bär, fiska med dem ja sånt som dagis tanter på den tiden inte gjorde…

Ja jag saknar dig som tusan och kommer på mig ibland att tänka att nu va det länge sedan pappa ringde. Hade han inte ringt på 2 dagar så ringde jag och fråga om han gjort slut med mej.

 

Hoppas du har det bra där du nu är. Den som fått din själ kan skratta sig lyckig och jag hoppas du får vara frisk!!

 

Änglar finns dom??

Etiketter:

En kommentar

  1. ida

    Jag gick på dagis när pappa jobbade där. Alla barna älskade att ha pappa som dagis fröken å han storm trivdes 🙂 Bästa dagisfröken ever

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.