Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Torka inga tårar utan handskar

Torka inga tårar utan handskar är nog den bästa DramaSerien jag sätt i hela mitt liv. Jag minns när man växte upp på 80 talet att de va en del Hiv och Aids snack men att det gick till på det sättet kunde man ju aldrig drömma om!!!

Har ni missat detta så finns det att se på SVT play. Helt magiskt gjort av Jonas Gardell!!

Idag blev det lite för jobbigt och nära när det skulle begravas människor. Tur att jag gråtit i 5 dagar och nätter så det finns väl knappast några tårar kvar i mej. Eller jo klart man fällde några tårar då man prata om hur mycket de plågades.

Jag undrar verkligen hur sjuk min pappa var egentligen…. Fy ändå… Vill man veta eller vill man inte… Nä VKs gamla chefer som skratta åt pappa och de andra gamla tryckarna hoppas jag läser detta om ni fortfarande lever. Hoppas ni har ångrat ert beetende och ångrar er djupt. Ni sa ju till pappa Kennet att detta var inte farligt, ont i huvudet å yrsel berodde på nått annat, jo Tjena!!!

Som tur är lever vi i en annan tidsålder och detta har blivit uppmärksammat och jag hoppas vid min gud att ni alla som jobbar i tryckeriet använder skydd. För pappa sa att det som var bäst för miljön var sämst för de levande.

Jag och Cornelia har pratat mycket om Morfar Kennet i dag och hon har gråtit e hel del. Hon tycker att det är fel att varken farfar Gunnar eller Morfar Kennet sa till innan de skulle lämna henne. Barn och deras tankar är raka och sköna!

Cornelia & morfar sin har just varit på en tur med lill hojen.

Nä nu ska jag verkligen gå och försöka lägga mej.

Känner mej härligt trött efter ett pass på tenton med Anna. Axlar, armar rygg och mage blev det. Skönt att träna i gymmet ibland oxå. Man kan surra lite medans man kör på, det är ju svårare när man går på pass. Så det blir nog gymmet en till gång innan veckan är slut, verkligen skönt att tänka på nått annat!!

 

Tack Anna & Fru Foppa för att Ni ids lyssna på mina konstiga tankar och mitt evigt ältande, Ni är guld värd. Kärlek till er båda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.