Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Planering, vabb & sorg…

Idag har jag haft planeringsdag med jobbet, gruvade mig för att träffa alla på jobbet igen. Det är jobbigt att träffa folk som vet vad som hänt för då kan man inte låssas som det bara är en dröm längre utan man måste vakna och leva i den tragiska verkligenheten.

Var rätt nervös att träffa alla eftersom alla visste…. Trodde jag!!??!! Tydligen så hade min chef  missat vad som hänt än fast jag prata in ett medelande på hennes mobil för EN VECKA sedan… Ja de får stå för henne….

Men mina arbetskollegor är fantastiska! De bryr sig, lyssnar, tröstar och peppar! Tack för att ni finns i mitt liv <3


Blir att Vabba i morgon för nu är det lill Vildingens tur att bli sjuk. Känns som det onda hjulet bara snurra och snurrar vidre än fast jag gör allt för att stoppa det.

Så i morgon har jag båda barnen hemma.

Längtar verkligen tills i helgen då vi ska åka till Järnäs för att hämta energi…. Jag vill inte att barnen ska vara sjuka då. Jag vill att vi ska kunna åka dit och grilla korv nere vid grillringen och dricka varmchoklad.

 

 

Idag är det en vecka sedan du lämna detta liv älskade pappa. Hoppas du har det bra och bara så du vet så saknar dina barnbarn dej, ja även de fyrbenta!!

Ha det gott och glöm inte att kramas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.