Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Nybyggarna & arga snickaren

 

Jag följer slaviskt Arga snickarens serie Nybggarna. Man får ju inte se allt som hände i "nybyggranas" liv, men jag är väldigt imponerad att de klarar av vardagen så bra som de gör. Anders gör ett fantastist jobb och jag gillar hans raka känslomässiga sätt att ta människor.

Jag jobbar oxå med människor och tycker oxå att ärlighet varar längs. Inte curla och ljuga vem mår bra av det. Leva sitt liv i en bomullsvärld där alla ljuger för en… Nä inge bra!!

Har och har haft en del vänner genom livet som har varit fast i träsket. Det går verkligen inte att prata med dem när de är i träsket. Jag skulle säkert beete mej annorlunda om det hände i dag när man är 34 år och lite mer kött på sina ben. Alltså vad gällande mitt bemötande mot männsikro som är fast i det beetendet.

En av grabbarna som är med blev placearad i foterfamilj vilket var hans räddning men då besluta föräldrarna att ha skulle flytta hem igen, till en mamma och pappa som hade kökslådorna fulla med röka och amfetamin…. 

Så när han va 7 år flytta han hem när han var 12 år börja han att röka, när han gick ut 6 :an gick han aldrig tillbaka till skolan… Hur i hela världen kan man tappa bort ett helt barn från skolan utan att märka nått??!!

När han skulle prata med sin pappa när han blev äldre fick han gå till alkisbänken, vilket jädrans liv är det. Hur lär man sig vad som är rätt och fel när man växer upp på det sättet… Att man har en pappa som säger när man är 12 år de nedre lådorna får du röra för det är bara röka…. ??!!!

Mina föräldrar hade en fosterpojke när jag va liten, jag förstod nog aldrig varför just då men senare i livet hann saningen i kapp.. Jag har sagt till min Alfahanne att när våra barn blir lite större så kommer vi att till en början ha sommarbarn.

Tänk sommarbarn på Brönet vilken idyll att få vara på en sommar!! En tjej i C ålder om något år. Det bästa är att det är svårt/jobbigt att ta sig därifrån. 5km in till Järnäs och 1 mil till Nordmaling, lagomt långt för att inte rymma 😉


Hitta några härliga bilder på Pappa Kennet, Cornelia och hennes kusin Evelyn när de va runt 2-3 år…



Våra små troll Evelyn & Cornelia som blivit stora flickor…



Jag undrar vad som är så spännande….



Inte lätt att få alla att titta in i kameran



Tänk att man är uppvuxen med denna fantastiska vy!!! Tack mamma och pappa för det!!!



Mys med Morfar/Farfar är så mysigt att man nästan somnar…


Nu ska jag mysa med barnen och se på film!

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.