Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Träskor, flygtur & minnen i bildform

Japp då sitter man med tårar i ögonen igen.. När ska detta ta slut.

Tänkte bjuda på några härliga minnen jag har från min pappa…

 

Själva bilden i sig säger nog inte er så mycket. Men vi som kände pappa ser nog TRÄSKORNA hahaha pappa gick alla årstider i träskor. Sommar som vinter. Inte alla som brutit lårbenshalsen av att gå i träskor och händerna i byxfickorna.

Ja det roligaste är att pappa Kennet sa alltid till Farfar Hjalmar att ta upp händren ur ficken du kan ju int ta imot dej om du rammel… Ja äpplet faller inte lång från trädet. Har nog en hel del gamla kort  med pappa i skoterspåret och grillningar med träskorna på. Får leta igenom mina gömmor.

Detta är från samma Natt, nyårsafton 2005-2006 Jag,Thomas & Putte var hemma med Cornelia och Evelyn, mamma och pappa var barnvakt till Kristina.


Å det här är ett sånt typiskt kort på min pappa. Många hundar och barn och en far som är på strålande humör. Det är julen 2006 hemma i Gräsmyr!

 

Detta är pappas 60 årsdag… Han fick en flyresa av oss barn Han var rätt nöjd men jävligt nervös…. Man kan se på kartan turen han fick åka.

Till råga på allt så när pappa skulle flyga börja det ryka i planen och det första försöket blev inställt. 

Men upp tog han sig med Ida och Jag. (som kräktes nästan hela tiden eftersom jag är så vansinigt åksjuk Men vad gör man inte för gubbtjuven)

Om man tittar i Idas glasögon ser man pappa till Vänster.

Här flög vi över Risböle där bror min Jocke bodde förut. Tror det är Jocke, Linus och Udo man ser på bilden (de var här jag börja kräkas, vet inte om de var åsynen av bror min eller alla luftfickor… 😉 )

 

 

 

Hitta detta, alltså ursäkta bror min MEN HUR FAN SÅG DU UT hahahaha värsta maffian hahaha jag dör!!!

Som sagt TRÄSKORNA!!

Oj vad man har varit duktig på att ta kort märker man när man kikar på gamla kort, Nu ska jag avsluta med några bilder från Elvins dop.

Delar av min fantastiska familj!!!

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.