Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Usch Blä och fy fan!!!

 

Idag är det tre veckor sedan Mamma ringde och sa de hemska orden. : Kör du bil? nej, Sitter du ner? Ja,  Pappa är död!!!!!!!

Min pappa är död!!! Hur jävla sjuk och galen tanke är det!!! Men nog är du kvar alltid pappa! Du verkar inte vara klar än.

Som jag sagt tidigare så tror jag på att själen vandrar vidare.

I Dag när jag var och klippte mej så fråga frisören min hur det va (såg antaglinen sliten ut med mina jätteringar runt ögonen och håret åt alla håll!!!) Då berätta jag vad som hänt med pappa. Vi prata runt döden och då berätta hon när hennes mormor hade dött då hade hennes(frisörens) mamma och pappa varit där. När mormor hade tagit det sista andetaget hade de sätt en vit slöja som lämna kroppen och åkte som en cirkel runt huvudet och sedan bara försvann!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja nått är det som händer och som sagt jag tror inte på paradiset ett himlen!  

Pappa Kennet en kennet Jag saknar dig nu och för alltid.  Jag låter magnus Uggla sjunga för Dig och  för er!! 

 

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Cecilia Brönemyr

    Svar till Daniel (2012-11-07 12:00)
    Men jag är en rebell som gillar att bryta alla regler som finns!!!!!!!!! Men eftersom du fortsätter att läsa min blogg så måste det betyda att jag kommer att fortsätta irritera dig!!! Ett sätt att sluta göra det, Alltså läsa min Blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.