Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Vilar mej i prinsessrummet på Rådjursvägen….

Från mobilen

Vilar mej i prinsessrummet på Rådjursvägen. Helt galet slut är jag efter nattens jobb. Blev uppe till 01:30 så när jag ställde larmet stöd det: 5 timmar kvar till alarmet går. Skjut mej!! Sjukt trött att jag dessutom låste in nycklarna i stora köket och fick lösa frullen på annat sätt blev bara uppskattat av brukarna 🙂 Borde sova men kan inte. Kom hem för drygt en timme sedan efter en timmes övertid på morgonen pga dokumentering och annat måste göras saker. Ändå glömde jag en sak. Tur håg jobbar i morgon igen…… Nu sova en timme.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.