Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Han fattas mig

Igår när jag höll på att leta klippet sexy and i know it, fick man lov att va inloggad för att titta på den. Hamnade då på min sida och öppnade mina klipp……

Cadillac var den första jag titta på. Herregud vad det gjorde ont i mitt hjärta då, pappa nu får du skärpa dig och komma hem va min första tanke, sen var det som det klicka till i skallen….. Pappa Kennet kommer inte tillbaka, jag skulle göra vad som helst att få ett sista samtal med dig pappa. Har så mycket att lära av dig än. Nä jag hoppas verkligen att alla ni som jobbar med farliga material och vätskor använder skyddsmask, för att leva i pappas kropp var nog ingen lek åren efter han blev sjuk. Nu tillbaka till verkligheten och ta och ge min familj mat, är så tacksam för mina barn och min Alfahanne. Fick mej en alldeles perfekt familj med lagoma skavanker och bölder, men det är min familj.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.