Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

kl är två..

 Kl är 14 och jag har redan hunnit baka Lchf bröd, hjälpt Theodor att kräks i toan. (magsjuka.se), Varit på tenton (och kört crosstrainer, prova springa och tokjobbiga övningar i funktionella rummet på Tenton), ätit lunch, sett Iksu förlora guldet igen trist nog. Såg så himla bra ut. 

Nu inväntar jag och Theodor final 2. Kom igen nu Dalen skulle va så roligt om ni fick ta hem guldet! 

Appropå magsjuka så hade vi ju planerat in middagsgäster men det va ju bara att ställa in trist nog. Alla i Brönemyr familjen va ju peppade för detta..

Jaja kommer fler gånger, känns bara drygt att nån blir sjuk när jagv äntligen är ledig på helgen. Men det är ju inte så lång tid till semestern. I år är tanken att jag bara ska vara ledig i 9 veckor… Känns inge bra… alldeles för kort tid! 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.