Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Träning, sol och tok trevligt sällskap!

 Har haft en kanon dag som började med att jag slängde ihop ett lchfbröd som fick stå i ugnen medans jag gick till tenton  och bara körde crosstrainer. 311 kolhydrater gjorde jag av med. Kändes bra.  

Sen har Jag och barnen varit ute mesta delen av dagen. Fick spontan besök av Helena och barnen, sjukt trevligt som avslutades med en grill middag nere på vår altan.  Så härligt att se våra barn leka ihop.  

Pojkarna lekte och lekte och lekte

Kvällen avslutas med att lira innebandy med `tanterna` nere på badmitonshallen. Åååå Jag kunde springa!!! Hur skönt som helst. Har tappat lite kondis men den är snart tillbaka! ! Nu växlar vi upp till minst fyra pass i veckan! Gärna nått dubbelpass oxå, alltså morgon och kväll. 

Lite lätt röd efter kvällens pass! 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.