Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Behöver nån som piskar!!

Jag är stort behov av nån som piskar mig i gymmet. Känns som jag inte kör fullt ut på träningen.  Skulle vilja träna med min Alfa han vet hur man kör skiten ur en. Att gå på pass går sådär just nu… Visst känner jag att kroppen blir starkare och att kläderna blir större. Men jag älskar ju utmaningar och jag är beroende av dem. I morgon blir det nydalaspåret med A. 5km är tanken. Blir kanon. Ska slå 36:50!! Bara så du vet A hehe. De fixar vi.

 

Kärlekshandtagen blir iallafall minde och mindre. Men som en vän sa bättre att gå ner sakta med hjälp av träning än att tokbanta och se ut som en gammal kärring. Haha kloka ord som jag slår fasta på!!

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.