Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Kärlek

Alfahannen är på G ut för att lämna in vår bil på service jag slänger ur mig.  Tänk ändå att om tre veckor har vi varit gifta i två år. Alfan : Ja dina bästa år i ditt liv! Jag svarar: Nä kanske de värsta och två jobbigaste men jag är glad över att du fanns vid min sida och dela dem med mej. Tystnar uppstår och båda blir tårögda….För ni som följt oss här vet varför.  Vi har misst sammanlagt fyra nära anhöriga och några vänner på mindre än 9 månader… Båda våra pappor…… Det kallar jag rejäl prövning på livet och vårt äktenskap.  Men samtidigt nu inom två månader kommer jag att bli moster för första gången till två  små mirakel. (säger hon med tårar i ögonen)

Min syster Jennie är uppe i norr och hälsar på och jag tror hon har ärvt de pappa alltid sa om mamma när hon va gravid.  Han sa: enda gången morsan va/är riktigt snäll å lycklig är när hon är gravid. Hahaha (inte riktigt sant dock) Men jag såg en inre ro och lycka  i min systers ögon som jag aldrig sätt förut. Måste komma i håg och säga det.

Idag går vi tydligen i kärlekens spår…..

20130324_164751_1

4 kommentarer

  1. jocke

    De där med min ena syster tänkte även storebror på och blev väl påmind nu att jag glömde säga det.

  2. Jennie

    Efter många års kamp med mindre demoner som spökat i min hjärna har jag äntligen börjat hitta mig själv… Det har varit en tuff väg och har en bit kvar att gå. Men är glad att ni syskon har sett glädjen inom mig igen!

    • Cecilia Brönemyr (inläggsförfattare)

      Det är bara att fortsätta kämpa så kommer du att nå ditt mål!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.