Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Ahhh vi ha försovit oss

En inkännande känsla säker hos många barnfamiljer.  Försova sig.se Här händer det ändå inte så jätteofta, säker för att vi båda ställer väckarklockan. Men efter att ha planeringsdag mellan 9-15 och sedan åka och jobba mellan 15-23 plus att man sitter kvar och spånar nya arbetssätt med I så jag är inte hemma förrän kl 23:30. Direkt ut å kissa Hejsan, sätter mig i soffan med Alfam, blir sittande till 00, 40. Så innan jag ligger i sängen är kl över 1 vilket gör att Jag glömmer helt att ställa klockan. Så 07:30 Vaknar jag av att Alfan säger Ojoj vi har försovit oss. Hoppar upp i sängen och kopplar på turbon. Prio ett C ska komma i tid till skolan.

Kommer så väl i håg när man själv vaknade av att mamma sa Vi har försovit oss nu är det bråttom. Ja då var det bråttom. C har ingen buss att hinna med, hon blir ”bara” sen och får skämmas. Men jag hade enbuss som inte bänta. Vet inte hur många gånger jag fick lägga benen på ryggen å spri ga allt vad jag kunde för att hinna. (måste vara därför jag är så snabb på korta sträckor haha) Men jag kom inte ihåg någon gång jag missa bussen.

Känns skönt att vi inte har någon buss att passa med våra barn, känns skönt att C hinner i tid utan att stressa ihjäl sig än fast vi vaknar 40 min innan skolan börjar. Stor fördel med att bo i stan men gång avstånd till skolam.

20130918_185004

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.