Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Jobb/Höstlov

Fritids och förskola är rätt tömda på barn denna vecka.  Mina barn får vara hemma i morgon, ”jobba” på torsdag och ha lång helg fre, lör och söndag. Jag funderar vad vi ska hitta på. Barnen har önskat Leos fast de vill gärna ha med kompisar och alla jag frågat jobbar eller är borta. Hmmm undra om jag ska göra lite gipsfigurer som barnen får måla… Bowla skulle ju oxå va rolig eller bada på tenton Ersboda. …. Beslutångest JAAAA!!  Blir frukostmöte i morgonbitti med barnen.

Eller skogen kanske de röstar väl Hejsan på

20131028_11563020131028_115620

 

3 kommentarer

  1. Igelkottmamman

    Är förskolan nästan tömd på barn? Så långt har jag inte ens tänkt i veckan. Med så små barn att grundskolan känns milslångt bort i framtiden, så glömmer man saker som höstlov. 🙂 Men maken jobbar heltid och jag har tenta direkt efter helgen så det blir vanliga förskoledagar även denna vecka för våra två knattar. Hoppas ni får en rolig vecka! Måste vara lite skönt med en vecka som bryter av den lite enformiga hösten? Jag ser sååå fram mot ett liv efter studierna då jag också kan ta ut semester, föräldradagar, tillfällig fp och ta höstlov, vabba och sånt…. 🙂

    • Cecilia Brönemyr (inläggsförfattare)

      Ja de var många som hade L på förskole listan. Fördelen med mina arbetstider är ju att jag är ledig mitt i veckan ibland. Ja Alfan brukar tycka det är rätt skönt att få Vabba ibland. Händer ju så sällan eftersom jag ofta kan byta från dag till kväll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.