Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Lucia med barn

Mysigt med lucia är bara förnamnet!  Vi började kl 07:15 på Älgen sedan gick vi vidare till Mariebergskolan. Otroligt mysigt och trevligt!

20131213_071255

 

20131213_083140

 

20131213_084239

 

 

IMG_20131213_090613

Vårt köksfönster som äntligen är insynsskyddat!

Undra bara hur jag ska lösa det efter jul.

IMG_20131213_134651

4 kommentarer

  1. Igelkottmamman

    Hej! Du är ju mer erfaren… Vad har dom för luciatraditioner på Mariebergsskolan egentligen? På Mariehemsskolan där jag gick som liten var det bara 5:orna som hade luciatåg vill jag minnas. Går alla årskurser i luciatåget eller bara vissa? Är det ett stort gemensamt eller separata för olika årskurser/klasser? Krockar det någonsin med förskolans luciatåg eller brukar dom synka varandras så föräldrarna hinner med båda? Än så länge går båda våra i förskolan som tur är, så vi har ju bara ett enda luciatåg att bry oss om.

    • Cecilia Brönemyr (inläggsförfattare)

      Hallå. Ja nu när T är på Älgen Så hinner man typ haha Skolans börjar kl 8:15 så man får ta en kortfika på älgen.
      Klass 4 är luciatåget efter det är dett lussebasar vilket betyder att varje klass säljer lite olika saker de har tillverka under hösten. De som går i klass 3 har loppis som är väldigt populärt. Sedan får föräldrar äta lunch med sina barn.

      • Igelkottmamman

        Tack för infon! Det lät ju mysigt att luncha med barnen och gå på basar. Nåt att se fram mot! 🙂
        Känner mig aningen skeptisk mot luciafikat de bjöd på med lussebullar som barnen gjort då vi igår fick magsjuka allihopa. En på Henrys avdelning kräktes i luciatåget. Nästa år ska jag smussla undan barnen bullar och mata min familj med mina egna 😉 (fast det har jag väl glömt vid det laget)

        • Cecilia Brönemyr (inläggsförfattare)

          Haha lät inge vidare. Vi hade med oss limpmackor eftersom barnen inte hinner äta frukost eftersom de va så trötta. Blä för magsjuka!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.