Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Mitt enda liv

Idag har C varir Tomtenisse i Mariakyrkans luciatåg. Fick jag riktigt gåshud när de sätter igång och sjunger Mitt enda liv ur Jonas Gardells Tårka inga tårar utan handskar. En otroligt fint ställningstagande av Mariakyrkan i mina ögon. Dottern frågade senare i bilen påväg till Brönet varför jag tyckte det va så extra fint. Jag berättade om homosexuellas historia och hur de blir förtryckta även idag och att en del präster är imot att samkönade par ska få gifta sig. Berättade även om torka inga tårar utan handskar handlar om. Förklarade att många av Jonas Gardells vänner hade dött i Aids och att mitt enda liv handlar om att man bara har ett liv. Dottern tycker det är bra att hon just går till Mariakyrkan där

A L L A är välkomna! Är så otroligt glad att vi har en sån öppen dotter.

Härom dagen kom hon hem och fråga vad knulla va  för något. Det var några tjejer i klassen som hade sjungit en sång med det ordet. Jag fick såklart förklara hur bebisar blev till.

Ctitta på mej med stora ögon och sa Mhää hur töntiga är inte pip som sjunger sånger om hur man gör bebisar hahaha. Mamma tror du de vet vad K betyder. Nä svarar jag.  Dumt svara C. Klok dotter tänker mamman.

20131215_101526

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.