Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Jo nå händer det nått.

När jag rotade bland gamla kort hitta jag detta.

20131216_230230-1-1

Minns att jag själv tyckte att Här minsann har jag varit duktig och gått ner några kilon. Kan bero på att jag nån månad tidigare klämt ut sonen. Om jag inte minns helt fel så var det runt 93 glada kilon jag bar omkring på. Helt sjukt. Hade mej veteligen noll kilon muskler. Nu ca 15 kg mindre och mångamånga kilon plus i muskler. Visst ibland känns det otroligt drygt när jag går så sakta neråt på vågen. Men bara de senaste två åren har jag tappat typ över 20 cm runt de tjockaste på magen. Visst sucktar jag innombords när jag ser människor på gymmet som lyckats trolla bort kilon mellan varje gympass. Men jag har provat den snabba vägen och den funkar inte på mig när jag går tillbaka till den vanliga maten. Nu vet jag att det funkar. För sakta men säkert tickar vågen neråt å cm blir mindre. Förutom överarmarna som blir mera. Haha men det känns helt ok. Nu blir det ett benpass innan de sista paketen ska handlas in. Bla mormors och moster Jennie. hihi.

 

 

6 kommentarer

  1. Malin masimov

    Åh vad jag önskar att vi bodde närmre varann! Jag är i precis samma läge och känner ibland frustration att jag vill att det ska gå snabbare. Och att jag gjort denna resa tidigare och inte provat ”den snabba vägen” i så många år. Men jag vet också att den resa jag gör nu, den är för livet.
    Vi får stötta varann!

    • Cecilia Brönemyr (inläggsförfattare)

      Exakt, en resa för livet det var bra sagt! Ja genom att läsa varandras bloggar kan vi komma långt!

  2. Helena Nilsson Springare

    Snyggt jobbat Cilla.. du är fantastiskt duktig och det inspirerar verkligen oss andra som kanske gärna hänger en extra kväll i soffan 😀
    Kram på dig och god jul till er alla!

    • Cecilia Brönemyr (inläggsförfattare)

      Tack. Fast det är otroligt jobbigt just nu framförallt med allt detta socker runt jul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.