Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

En hyllning till mormor

Igår va jag och Alfan på Håkan Hellström.  Nästan magiskt! Hemma hos oss var mormor med barnen som hon hade hämtat på förskola och fritids. Vardagslyx! Hoppas jag finns i detta jordeliv när mina barnbarn kommer.

 

I kväll berätta C med stora ögon. Mamma vet du Mormor gick ner läste saga för T och sedan sa hon godnatt och gick upp. T somna själv!! (Jo han har oss runt fingret så vi har sövt honom) T satt i soffan och lyssnade sedan sa han sova själv i kväll oxå. Sagt och gjort, jag läste en bok sedan sa vi god natt och jag gick upp. T SOMNADE!!! Vilket betyder att nu är det kört för lilleman hehehe ♥ Så tack älskade mor!! Som C brukar säga Vi har lätt bästa mormirn av alla. (Ja pannkaka brukar T fylla i med) ♥

20131124_173722

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.