Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

vänt på dygnet

Våra små tonåringar vägrar att somna. Med kusinen på besök inför 3 natten ligger de fortfarande å tisslar å fnittrar kl 23. Att ha en kusin som är ens bästa vän måste vara fantastiskt,  en som har följt en från födseln, tagit sina första steg tillsammans med, en som man bråkat med som man bråkat med som man bråkar med ett syskon, en som vet ens första hemligheter en som ned stor sannolikhet kommer att finnas i ens liv livet ut. Jag som mamma till C och Gudmor till E kommer alltid att uppmuntra att de umgås. För fröken E är alltid vår dörr öppen precis som för många andra runt oss. ♥ IMG_20131225_200653

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.