Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Nyårslöfte

Hmm börjar bli dax att börja fundera på vad man ska ha som nyårslöfte. Inför 2013 var det att jag skulle ta tag i min hälsa och måste väl säga att jag lyckats. Har gått ner ca 5 kg och fått säkert 5kg i muskler på köpet av all gymträning. Hade som mål att träna minst 3 gånger i veckan och slår man ut från februari-juni, september-januari så ligger snittet på hela 4 gånger i veckan vilket innebär att många veckor har det varit 5-6 gånger. NÖJD? Ja självklart annars skulle jag ljuga. Att lyckas hålla i detta borde väl vara ett klockrent löfte. Men en utmaning är aldrig fel i mina ögon…. Men vad?!?

20131228_224720

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.