Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Puzzel, bio, halsont och Nyår

Vi började i går på ett wwf runda djurpuzzel men hann inte så långt så jag fortsätter själv och bygger klart eftersom C har fått ordentligt uppsvullna halsmandlar. När hon va lite och sov lite i flera dagar slutade det alltid med ett falsk kruppanfall. Nu har det bytts ut med Hemskt förstorade halsmandlar. Lider med tösen som fick ställa in sitt biobesök idag. När jag och Lillbattingen sätt klart Emil och Ida gick vi och hyrde filmer till sjuka syrran ♥. Nu känns det rätt skönt att alla vi frågat om nyår sagt nej till att hitta på nått med oss. Vi sattsar på soffhäng delux istället för att gråta över att sitta ensamna hahaha. Antar att de kommer att krypa i kroppen efter ett träningspass under kvällen för jag och Alfan.

20131230_160714

IMG_20131230_110921

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.