Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Var längesedan du hälsa på

I natt drömde jag om pappa, va ett bra tag sedan nu. I drömmen hade han fått tillbaka sitt gamla utseende som han hade när jag va ung. Håret stod som vanligt åt alla håll. Det var sommar och vi hade hundvalpar på gården. Men det va inte Sidras valpar, vet inte vilka det var men de var bruna så jag tror nästan det va hunden som jag växte upp med. Pappa satt med hundarna och surra på och kliade dem som han alltid gjorde den sommaren vi fick Hejsan och hennes syskon. Helt plötsligt låg en död hund där Pappa sa att de är sånt som händer man kan inte ha koll på alla hela tiden.

Och så är det nu oxå. Farsan skulle dö (IGEN) om han visste att jag och Brorsan sagt upp kontakten. Han skulle ringa och säga Cecilia du som är mest ordentlig kan inte du ringa och säga nått. Hahaha de gjorde han ofta om det va nått strul när han levde mellan mej och de andra i familjen. Eller för den delen även när andra hade bråkat. Jo pappa va lätt konflikt rädd, vill mej minnas att han tyckte det va rätt jobbigt när han fick vet att jag var mobbad.

Pappa tyckte alla skulle vara vänner. Men det är ju inte så lätt att hålla ihop en familj på 6 syskon (med mej) plus alla runt omkring. Jag har ofta varit spindeln som vävt ihop alla men nu går Brönemyrs först. Vet saker som skulle kunna ställa till ett Otroligt liv men valt att inte säga nått. Info matas från olika håll hela tiden men som sagt Brönemyrs får ta min energi och fokus det räcker. Men sen är det så att nya människor kommer in i ens liv och fyller luckor som varit tomma. Nu har kusin Morgan klivit in ordentligt och fått en bra stol att sitta på i mitt hjärta. (Ja å hans familj förstås) Vi har väl vuxit ikapp varandra på olika sätt. Lär mig mycket av våra samtal och jag tror faktiskt det är virseversa om jag ska vara ärlig.

Sen att syrrorna springer ikapp en är otroligt skoj, hänt mycket med mina syrror sista året, förlorat sin far hittat sin mor och fått en egen lite familj med underbart söta flickor.

Oj blev visst ett djupt inlägg hehe. Måste vara allt som händer runt en plus att farsan hängde på Marieberg inatt.

 

Men nu laddar vi batterierna för ännu ett pass på tenton denna gång blir det ett lunch pass. Har sagt nu att jag ska träna alla dagar fram till måndag för då blir det vila en vecka från träning.

20131102_144128

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.