Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Träning

Förra veckan checka jag in på 8 träningspass plus cykling till och från jobbet. Nya tag denna vecka, höjer ribban direkt och kör två olika sorts gruppass på tenton. Blev först step n dance. Sjukt bra och jobbigt både för triceps, ben, höfter och hjärnan. Sen direkt var det dax för multi-training. Jävlar i min låda vad tungt och jobbigt det var. Men när man känner många och gillar sjuka utmaningar kör man så Cilla nästa kräks av utmattning . Instruktören läste av mig att det var lät att köra igång mej att ta i mer så han mata på mig de tyngsta vikterna hela tiden. Vilket jag behöver, blir lätt att när jag provar ett nytt pass att jag inte ”vågar” gasa hela vägen. Men denna gång var jag verkligen sjukt trött och känner redan tyvärr av höfterna och mitt bajs bäcken. Fast det är nog av Stepen. Blir att gå på multi-training fler gånger, synd bara att jag jobbar så många måndagar….

Det bästa va att jag kunde köra rätt tungt på axlar i axelpress och tyngsta på marklyft/stående rodd med skivstång. Ja har sagt det för jag älskar att jag grundat så bra under året som gått.

Full fart mot blodomloppent och milen.

Som en påminnelse bara…..ä

20131216_230230-1-1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.