Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Intradagarna

Till hösten ska jag och min arbetskollega I hålla ett föreläsning om hur vi jobbar med hälsa på vårt jobb. Det känns otroligt inspirerande att  få jobba där både för boendehandledaren Cilla och för privata Cecilia Brönemyr. Att få inspirera andra människor (Boendehandledare och brukare) är en ära för mig. Även ett fint resultat som VI tillsammans har åstadkommit. Rätt kul att vi ska få prata på samma ställe som Måns Möller bl.a. Han ska prata om sin son som har autism. Ser fram i mot att se många av föreläsare lika mycket som att prata själva. Hoppas många kommer dit och låter sig själv inspireras inom omsorg och handikapp. Gå in och kika på www.tidskriftenintra.se

 

Nu ser jag på Renees Rubriker där Måns är gäst och blir ännu mera peppad Sagt det älskar mitt jobb. Om ni funderar vad vi ska föreläsa och fördjupa oss i fråga så svarar jag över Mail 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.