Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Klassträff avgångsklass 94

image

Nu är äntligen klassträffen inbetald och det finns ingen återvändo. Ska ändå bli kul att träffa massa folk som man inte träffat sedan skoltiden. En gammal klasskamrat har gjort en grupp på FB och jag måste erkänna att några namn och ansikten kände jag inte igen och några fick jag verkligen fundera ordentligt vilka de kunde vara. Vi var ju rätt många 78 or i Nordmaling. Tror vi hade A-E. Bara i vår klass var vi 20 st som kom från Gräsmyrsskolan när vi började 7:an. Om det var sådan återväxt skulle nog det inte pratas om nerläggning av byaskolorna runt omkring Nordmalings byar.

Ja många ser jag fram i mot att träffa andra ärligt talat mindre. Några eller rätt många har jag en helt ny bild på. Vi har nog ändrats rätt mycket under 20 år skulle jag tro. Haha ja ivarjefall jag har gjort det. Lagomt uppkäftig var jag eftersom jag var livrädd inombords att bli retad Och utfryst. Nä nu är ”lilla Cissi” betydligt starkare inombords fast uppkäftigheten vet jag faktiskt inte om den har trilla bort hahaha. Eller ja nu säger jag vad jag tycker fast med en eftertanke. Min Alfahanne har gjort mig grym  att diskutera men jag ger mig om jag har fel (vilket jag sällan har förstås hahaha)

jag har accepterat mina härligt breda höfter och är tryggare med min kropp än fast jag bär  många kilon av övervikt. Fast det är som tur väldigt många kilon av muskelmassa oxå numera. Nä jag måste säga att när jag nu har bestämt mig för att gå känns det väldigt bra. Jag hoppas såklart att jag springer på många från min härliga klass på gymnasiet <3

Dax att gå sin dagliga tur till Gymmet för att köra lite överkropp bl.a. Får bli ett pass för återhämtning gör sliten efter Alfans lektion och fortsättningen igår i gymmet. Undra om det inte börjat bo en skivstångsromantiker i Cilla oxå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.