Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Basket i dragonskolans hallar

Är så djupt imponerad av KFUM.

Dotter lirar i ett av kfums alla basket lag. När hon kom dit första träningen så fanns redan allt, så som halltider, tränare och en som höll i alla trådar bakom.

Vi har betalat in en mindre summa i träningsavgift och medlemsavgift. Dottern har fått lira basket som hon älskar alla måndagar som inte är röda, vilket betyder på loven oxå. När det är match dax så sätter de ihop Marieberg och haga laget för att få ihop nog många spelare i varje lag. Ungarna älskar denna grej. De får spela två matcher mot andra jämnåriga killar och tjejer. Sen bryts allt av och det är dax för skott tävling. Under de minuterna de kör strafftunering hör man de olika lagen räckna högre och högre för att höras i hela hallen. Nä vi Brönemyr är helt sålda i sporten och KFUMs sätt att hålla i allt. Under vintern har barnen fått fribeljetter till alla hemma matcher både i högstalaget på herrsidan och div 2 laget på herrsidan. Såklart har de fått till damlagen oxå men det har aldrig passa för oss att gå. Men nästa år då!! C har redan en idol på damsidan hennes första tränare nere på Haga. Carro… Vilken bra tjej hon ser alla Hon är en bra förebild!

Vi ser fram i mot många år i denna förening om dottern vill fortsätta lira basket!!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.