Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Välkommen Oktober!

Idag välkomnar jag oktober med glädje. Bara 22 dagar kvar tills jag och mina J vänner packar bilen och drar iväg på en roadtripp ihop.  Ska bli sjukt trevligt! Sen som bonus kommer jag att få träffa familjen Bergström ~♥~

Det har verkligen hjälpt att ha nått roligt att se framimot när det känns tungt i vardagen. Augusti och september har verkligen varit påfrestande månader.  Men all tid och kraft vi lagt ner ger belöning.  Att kunna redan nu se resultat är fantastiskt. Vilka saker jag tänker på. Tjaa det vore ju dumt att förstöra det roliga och berätta nu. Men jag kan säga så här. Jag känner energi fyllas på både privat och på jobbet. Har tusen idéer i huvudet om båda. Sen att jag fick dra på mig målliskläderna igår och lira gubbinnebandy var sjukt roligt. Lite öm av alla skott va ju ändå 5 månader sen sist. Men de är det värt.

Har en dotter som går hem själv efter skolan och sätter sig och gör bort läxan direkt (jo jag njuter så länge de varar haha) sjukt stolt mamma och pappa Brönemyr.

Ja de är verkligen så att jag älskar livet just nu. Önskar bara att jag kunde byta bort varannan helg på jobbet mot att vara hemma och njuta av ledigheten med Brönemyrs familjen. Men inom sinom tid är det nog så.

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.