Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Gekås, burkar och soffhäng

På torsdagsmorgonen drar jag, fru Foppa & fru Hörna iväg på långturNe. Faktiskt första gången jag åker iväg utan familjen och det inte är jobb relaterat

känns lite konstigt, men roligt! Första stoppet är i Mantorp, Veta Bita.Whoooo familjen Bergström snart ses vi!!!! Än fast det bara blir en kväll kommer det att bli trevligt. Annars hade vi ju säkert inte setts förens nästa sommar. Att få träffa vår Gudson Tobias känns super roligt, han kommer ju såklart inte att känna igen mej och knappt jag honom. Men eftersom han snart fyller ett år kan vi ju passa på att ge honom lite presenter 🙂

C har gjort nått till E oxå som jag ska ta med, Antar att T vill ge M nån liten grej oxå. Haha går ju bra.

Efter att jag tillbringat väldigt mycket extratid och väldigt mycket energi på jobbet känns det helt fantastiskt att kunna få vara ledig till tisdag kl 15. Fast T har blivit rätt hängig så han kommer nog att vara hemma med mej i morgon. Fast han klagar nog inte eftersom han och C fått skylandes. Sjukt nöjda barn, sjukt nöjd mamma som fynda på Loppis i går. Hitta en nyåkerspepparkaks burk  oxå som vi inte har. Nu börjar samlingen bli rätt stor. Nöjd? Jajamän. Köpte en Gevalia burk oxå som verkligen är fin.

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.