Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Meandivisning….

I kväll har jag en me & i visning. För ni som funderar vad det är så är det kläder från ett märkte som är lite dyrare men oxå bättre och roligare än tex HM och andra kedjor. Jag har köpt meandi kläder till mina barn enda sedan C Va runt året. Jag fullkomligt älskar deras smarta barnbyxor. De kalas för yogabrallor, de har en tajt mudd på ca15 cm nere vid foten. Vilket innebär att de kan ha dem väldigt länge, tror sonen har byxor som jag köpte för mer än ett år sedan, ja även dottern kan använda dessa under en långtid så jag betalar gärna en extra 100 ing pga detta. Sen är färgerna betydligt roligare även på små gossar än grått, grått, blått, blått och svart som det alltid är. sonat har ett par knall röda, ett par gräs gröna och i kväll blir det nog att köpa de knall gula. Eftersom färgerna återkommer så är det lätt att matcha mellan säsongerna, jaG har hävden sparat kläder från näR C va mindre som T använder nu. Sen har jag själv oxå hittat massa fint till mej själv oxå. Vissa plagg har jag mer eller mindre bott i men de håller formen och färgen en fast jag tvättar och tvättar dem. Är man intresserad av att ha en sån här visning kan kamn kika in på deras hemsida och göra en anmälan där.

Www.meandi.se är deras adress.

Här nere bjuder jag på en ME & I klädd son. Man ser även muddrande som är så bra, inget korvande i skorna där inte! <3

IMG_20141015_085338

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.