Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

2014 var året då…

År 2014 var året jag hamnade i många vägkorsningar och året jag bestämde mig för att nu räcker det med lagomt.

Vi har jobbat otroligt mycket runt sonen och hans välmående, många besök hos logopeden, ögon och pyssla ihop så han fått så korta dagar som möjligt på förskolan för att orka. Han har varit mycket med sin familj ♥

Jag tog beslutet om att på riktigt ta tag i mitt välmående och hade som mål att träna 100 gånger innan midsommar, vilket jag fixade än fast jag hade nästan tre träningsfria veckor på våren.  Vi var på härliga Gran Canaria i två veckor. Under sommaren blev det inte många träningspass. Visst sprang jag en del men det är knappast riktig träning hahaha. Hösten kändes otroligt tung. Hade svårr att hitta motivationen vad gälkande allt och där i förstås träning.  Som tur va hade jag innebandy 2 gånger i veckan och jag började känba att jag rullade i rätt spår igen. Vips var jag uppe i 175 träningstillfällen och jag såg målet på 200 träningstillfällen inom räckhåll. Och med lite pepp från folk runt mig fixade jag 200 st med nöd och näppe. Blev väldigt tajt eftersom vi inte haft vikarier på jobbet före jul så jag fick ca 50 timmar övertid i december.  MEN jag fixade det iaf!! Känner mej grym. Tar man ett snitt och räknar med att jag inte tränat alls i två veckor så är det 4 gånger/veckan. Så helt klart nöjd är jag med träningsåret och det är nog det som har hållit mej upprät.

2014 var året då vi blev Gud föräldrar tid Tobias ♥. Ett super fint dop i en 1000 årig kyrka. Verkligen ärofylld uppgift vi tackat ja till och Stort av våra vänner från Mantorp att våga ha oss i familjen. ♥

2014 Var året vi för första gången vi gick på en lägenhetsvisning på Gran Canaria. Snacka  om frälsningsarmen fast värre haha. Fast barnen fick ju besöka en ANGRY BIRD lekpark. Snacka om lycka! Som bonus så fick Alfan träffa sin okände tvilling i från Tjörn. Haha Ja vilken tur att Lasse var man och Alfan är hetro haha annars hade jag nog blivit dumpad.

En av de bästa sakerna men våra nya vänner söder om Övik är ju att vi får chansen att se vårt avlånga land på deras sätt och kanske inte de ”vanligaste” turist attraktionerna.

2014 Var den sommaren fler människor stod i det norrlänska havet pga att det var så otroligt varmt både på land som i havet. Helt magisk sommar måste jag säga. Att kunna låna grannens båt och fiska vid 21-22 tiden endast i tröja och shorts händer inte ofta.

2014 var året vi tog beslutet om att ansöka om en resurs till sonen tills han börjar skolan. (Ett stort och känslosamt beslut minsann)

 

20150101_18390720141231_14081720150101_093134

 

2 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Hejja Cilla!! Du är en sjutusan till quinna och mamma! Du är så jäkla bra!
  Starkt jobbat och hoppas att detta år glider med minsta friktion och att ni får ha det lugnt!

  Vi ses snart 🙂 *kram*

  • Cecilia Brönemyr (inläggsförfattare)

   Haha ja man gör sitt bästa. Jaaa vi måste trycka in en date snart Helena ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.