Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Kroppen säger en sak och tanken gör så att man flippar

Sonen visade inte sin bästa sida på förmiddagen. Mycket spring i kroppen och klarade inte av att lyssna. Blev massa bråk än fast jag gjorde mitt bästa att ta det lungt och tänka först innan jag pratade och agerade. Meen ibland rinner bara bägaren över och man tappar sitt vett som förälder.

Men vad gör sonen då? Jo börjar förklara för mig att kroppen tar över hams tankar vilket gör att han bara Måste prova göra korkade saker och absolut inte lyssna än fast han vet att det blir konsekvenser. (Som det även blev denna gång) Han förklara ingående hur det börjar pirra i kroppen. Jag står helt chockad över hans intelligens!! När vi kommer hem så vill han rita ett grattis kort till morgondagens kalas. Jag frågar om han vill skriva och jag har aldrig sett honom skriva nått annat än TH. Andra gången jag blir chockad inom en timme (denna gång väldigt väldigt varm i hjärtat oxå) Med lite guidning så skriver han följande Till Albin Från Theodor. Jaa det händer mycket just nu och det gör så man orkar hålla sig lugnare lite längre vid nästa konflikt med sonen ♥

Är så tacksam att jag genom jobbet ska få gå på utbildning på tisdag i Bemötande. Bo Hejlskov ska jag få äran att se för andra gången på 4 år.

Screenshot_2015-01-17-18-56-21

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.