Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

vaken natt, inte min grej…

Åkte på att jobba vaken natt på jobbet i veckan Oj vad det inte är min grej!! Jag beundrar verkligen dem som orkar ställa om sitt dygn, själv är jag ju trött redan vid 22 haha. Men vaken var jag. Tog med mig Ipaden och fick en wifi kod sen kunde jag titta på Netflix bla.

Men herrejädrar vad trött jag har varit både i går och idag. Kan bara konstatera att vaken natt inte är min grej! Men bra med stålar gav den. Jupp jupp (som lillebror brukar säga)

Nu iväg å fylla på Båset nere på Mariedal.

Har ni inte varit på båsloppisen åk dit. Finns massa fin!

IMG_20150113_100341

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.