Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Vars är Cykliserna med vett

Idag på rasten åkte jag iväg en snabbis ner på stan för att hämta upp våra biobiljetter. Det var myket slask och väldigt spårigt på bilvägen, det regnade blötsnö från himlen som förövrigt va väldigt mörk. På vägen hem körde jag över Öst på stan. Tyvärr!! För där cyklar det folk, ett fåtal med vett (cykellyse, hjälm, och reflexer) men många tyvärr utan. Vett alltså!  Ska det va så svårt att slå på en lampa och för den delen följa trafkreglerna!! Har full fötstålse att man väljer bilvägen, men tyvärr är ni inte odödliga!! Att inte folk lär sig. Ja jag kom till jobbet utan att kört på någon men rätt irtiterad! 20140311_135743

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.