Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Marieberg detta paradis

Måste säga att vårt beslut att flytta till Marieberg för 9år sedan är bland de bästa beslutet vi tagit (förutom barnen såklart). Men att bo på Marieberg betyder i min värld  närhet  till både naturen, stadsliv, skola, Tenton gym, affärer i mängder, Famtastisk förskola (Älgen) & Nydala området. Ja sen har vi förstås bara någon km om knappt det till Mariehemsängarna och bräntis ~♡~

Att barnen kan gå till skolan utan att passera  en enda bilväg är ju helt fantastiskt!  Kan verkligen förstå  att det är långa köer på Bostaden för att bo här och att priserna på radhusen hamnar på mer än 2,5 miljon.

Det är bara synd att det finns så få 4:or här som man kan hyra. Hade gärna sett att några av våra gamla grannar blev grannar  med oss igen. Sånna bra grannar växer icket på träd. Saknar faktiskt  den biten, men de är väl det enda haha ~☆~

Nu blir det  att byta om till träningskläder och gå ner till badmintonshallen för att lira tantinnebandy (ännu en positiv sak 🙂 ) IMG_20150222_104501

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.