Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Sommar drömmar

Sitter och  tittar  på  resor fast inte för oss utan mellan Göteborg och Umeå. Börjar längta rejält till sommaren och vad den har att erbjuda. Vi hoppas såklart att både Mantorps kommer upp i år men även Alfans dubbelgångare från Tjörn och hans familj. Det är rätt trist att när man hittar så fin fina vänner bor de alldeles  på tok för långt bort!!

Så nu längtar jag efter sol och värme helst lika bra som förra  sommaren. Man va sjukt brun förra sommaren och de skulle inte sita fel att va lika brun i år av govärme och många härliga dagar på Fårskäret. Ja drömma går ju iaf.

IMG_20140724_232248

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.