Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Din mamma har ju ett Coolt jobb

igår när jag jobbade så tog vi oss en promenad till Godishuset. Samtidigt kom dottern susande med cykeln och skulle oxå handla, helt ovetande om varandra. C sprang på några klasskompisar, hon hade nog försökt förklara vad jag gör på mitt jobb för när jag kom till dem så sa C. Mamma berätta va du jobbar med.

ja hur förklarar man det var min första tanke men samla mig snabbt och svarade.

Jag jobbar i människors i deras hem och de som bor där har nått sorts handikapp (japp vet att man säger funktionsnedsättning men det vet nog ingen 9-10åring vad det betyder). Ja man kan säga att jag gör samma sak som era föräldrar gör med er. (Tänkte fortsätta men en svarade…)

vadå typ köra dem till nån Aktivitet som tex fotboll.

Hahaha ja Exakt! Som det tex.

Barnen, det jobbet verkar ju Asbra!

JAJJEMÄN mitt yrke äger!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.