Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Laddad blivande 6åring

image

om prick en vecka är det dax för sonen att fylla 6år. Han är såklart redan laddad och längtar till på söndag när han ska ha sitt kompiskalas. Om vi kommer att klä ut oss? Japp lika självklart som att man går på toa varje dag. Hahahahaha! Hur vi kommer att se ut blir en överraskning och bild lägger vi såklart ut efter kalaset.

själv räknar jag självklart ner till Semestern. Att byta jobb tar på krafterna. Jepp man vill ju lära känna alla runt personerna och det är ju inte få! Men snart får hjärnan vila! Snart får äntligen familjen Brönemyr flytta ut till Brönet, är många år sedan jag längtat dit som jag gjort i år.

Förra årets kalas såg Brönemyrs ut så här……..

 

image

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.