Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Va fasen är det här?

Nu är det början av Juli och det är så kallt ute så man måste ha sockar och långbyxor på sig, de är fasen inte ok!!

Blir nog första sommaren på länge vi inte åker någonstans alls i sommar med hela familjen. Känns lite trist men vi har massa måsten att göra på Brönet. Vi får väl ta kortare utflykter istället, fast tråkigast är ju att vi inte får träffa familjen från Mantorp. Men man kan ju inte göra av med sparpengarna bara på nöjen heller. Nästa sommar är vi ju bjudna på fest i Skåne så då får det bli långtripp istället.

Har köpt ett träningskort i Nordmaling över sommaren på deras gym Victory. Väldigt trevligt och bra eftersom jag lyckats få in två pass redan med barndomsvännen M. Rätt skönt sätt att umgås och vi båda behöver komma igång med träningen igen. Win win lixom! Det bästa är att Alfan fick träna på samma kort. Sjukt smidigt och sjysst av gymmet!! Om detta väder håller i sig spelar det ju ingen roll om man dräller bort fförmiddagen på gymmet istället för solen.

Blir nog första sommaren på länge vi kommer att åka fram och tillbaka mellan Brönet och stan men det funkar ju oxå. Fördelen med att ha nära till sommarhuset.

Hade väldigt trevligt besök i helgen och gammgrannarna. Blev såklart träning i vårt utegym ihop. Inte lätt att stå i plankan på varandra när sonen tar sats och hoppar upp på Ankans rygg hahahaha

IMG_20150705_172222

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.