Livet med Familjen Brönemyr

Inget är omöjligt, ibland tar det bara lite längre tid

Jobbsommar

Den här sommaren är en riktig jobbar sommar. Alla måsten som legat över oss är tanken att vi ska hinna bättre när det är mulet å regn. Näääää så vill jag inte se det. Missförstå mig rätt jag älskar att fixa och greja i sommarhuset,  men i värme! Jag gillar varma och soliga mornar så jag kan börja dagen med att ta min kudde och gå ut och lägga mig i solsängen och läsa en bok eller höra på P4 fram till 10-11 tiden. Vi får denna sommar istället elda i sinne för att få värme igen i huset.

Så denna dag gör jag som vanligt, eldar i sinne men som belöning och tröst blir det bullbak i vedspisen. Tror faktiskt jag ska slänga ihop nått matbröd också.  (Det bästa med att jag kommit igång med träningen ordentligt att jag kan Äta vad jag vill igen utan att lägga på mig) hahahaha

1436955609028

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.